Mostserv

Intretinere tehnica, urgente

Lucrari de revizii periodice, preventive

Electrice
Verificari si remedieri ale functionarii aparatelor electrice, corpurilor de iluminat, testari ale intrerupatoarelor automate din tablourile electrice, curatarea si verificarea tablourilor electrice, contactelor, protectiei la scurtcircuit si curenti de defect, alte verificari periodice prevazute de normative sau de furnizorul de echipamente.

HVAC
Curatare filtre de aer, vaporizatoare, condensatoare, verificari ale presiunii agentului frigorific, a nivelului de ulei, temperaturii, etanseitatii, nivelului de zgomot, alte verificari prevazute de normative sau de furnizorul de echipamente pentru splituri, ventilo-convectoare, chillere si centrale de ventilatie.

Verificari si remedieri ale functionarilor, ale etanseitatii si obturarii corpurilor de incalzire, presiunilor in circuite, a starii izolatiei pe conducte, reechilibrare termica si hidraulica, dupa caz.

Instalatii sanitare si de incalzire
Verificari si remedieri ale functionarii si etanseitatii robinetilor, bateriilor de serviciu, obiectelor sanitare, sifoanelor de scurgere, surselor de preparare apa calda, racordurilor, presiunilor nivelelor de apa in rezervoare, etc. Verificari si remedieri ale functionarilor, ale etanseitatii si obturarii corpurilor de incalzire, presiunilor in circuite, a starii izolatiei pe conducte, reechilibrare termica si hidraulica, dupa caz.

Feronerie
Verificari si reparari sau inlocuiri elemente feronerie la usi, geamuri, amortizoare, elemente de mobiler.

Placari si vopsitorii
Reparatii si retusuri.

Grupuri generatoare
Verificarea parametrilor in stationare, mers in gol, in sarcina si alimentare cu motorina la solicitarea clientului.

Toate aceste servicii se vor presta cu ocazia unei vizite lunare la locatie.

Interventii de urgenta, corective

Vizeaza nefunctionarea partiala sau totala a instalatiilor electrice (lipsa partiala sau totala a energiei electrice), sanitare, circuite de incalzire (ex. spargeri conducte sau corpuri radiante), defectarea sau distrugerea elementelor de feronerie, tamplarie, a placajelor, geamurilor (ex. tentative de efractie), inundatii ale locatiei (ex. de la vecini), nefunctionarea aparatelor de aer conditionat din salile tehnice. In acest caz interventiile au ca scop inlaturarea defectului si repunerea in functiune in parametrii proiectati a locatiei in cel mai scurt timp.

Atuurile noastre in derularea serviciilor de intretinere tehnica sunt: experienta in instalatiile electrice, atestatele si autorizatiile obtinute atat de organizatie cat si de tehnicienii nostri, energia electrica guvernand functionarea unei locatii de birouri. Avem, de asemenea, experienta in amenajari interioare, ceea ce ne permite refacerea imediata a aspectului locatiei dupa o interventie de urgenta.

Servicii si lucrari suplimentare solicitate de client

Vizeaza imbunatatirea functionarii echipamentelor, instalatiilor, dotarilor cladirilor, cresterea confortului in locatii (ex. echipamente suplimentare de aer conditionat), extinderi ale instalatiilor electrice, sanitare sau de incalzire, extinderi de spatii, modificari ale acestora (ex. recompartimentari, amenajari de arhive), alte dotari (ex. rampe pentru persoanele cu disabilitati, gratii , rafturi de arhiva), lucrari de vopsitorie si placari cu gresie si faianta.

Clientul beneficiaza de garantie de 12 luni de la receptie pentru lucrarile efectuate si materialele utilizate. Pentru echipamente (ex. aparate de aer conditionat) garantia noastra se extinde la garantia producatorilor acestor echipamente.

Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.