Mostserv

Consultanta si vanzari

Pentru orice solicitare, clientii au la dispozitie un call-center 24/7, cu o echipa de ingineri pregatiti sa preia informatia, sa o prelucreze si, dupa caz, sa dirijeze la nivel national actiunea operativa ce se impune, urmarind stadiul acesteia pana la solutionarea solicitarii.

Intervalele de timp dintre reviziile periodice preventive sunt negociate cu clientul, respectand strict specificatiile producatorilor de echipamente si normativele in vigoare.

Interventiile corective au un termen de cateva ore, negociat, urmand proceduri specifice de inlaturare a defectului, remediere si repunere in functiune a locatiei.

Scopul nostru este sa oferim cele mai bune servicii tehnice integrate la nivel national, contribuind astfel la atingerea nivelului de performanta dorit de client. Credem in parteneriate de lunga durata, cladite prin satisfacerea nevoilor reale ale clientului si excelenta in servicii.

Experienta acumulata in decursul anilor ne confera posibilitatea de a oferi clientilor nostri nu doar servicii, ci si solutii imediate, conform nevoilor lor specifice.

Experienta noastra in servicii de intretinere tehnica si suport tehnic, calitatea lucrarilor, orientarea catre client a personalului, aria de acoperire nationala si promptitudinea cu care echipa raspunde solicitarilor clientului ne recomanda ca partener serios si de incredere.

Departamentul Vanzari
0752.103.787

office@mostserv.ro

Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor.